Entrepriser udenfor Danmark

Udviklingseventyr i Bangladesh

Som en forlængelse af den innovative tilgang, vi har til vores fag, har JS ventilation startet virksomhed i Bangladesh, sammen med vores lokale partner ABG Interlinks Ltd. Vores fælles mål er at skabe økonomisk vækst og beskæftigelse i landet. Midlet er at udføre ventilationsentrepriser i lokalområdet.
Helt konkret har vi opført en fabrik i landet, som kan producere de ventilationsløsninger i dansk kvalitet og til lokale priser, som efterspørges på landets mange tekstilfabrikker, kontormiljøer og kvalitetsbyggerier. Projekterne sælger vi via en lokal partner, og herefter designer vi og projekterer det. Til at montere og servicere løsningerne hos kunderne kobler
vi lokale supervisorer og teknikere på, og herigennem bidrager JS ventilation både til viden og arbejdspladser i landet.

Interessante og krævende opgaver i Grønland

JS ventilation har i en årrække udført entrepriser i Grønland, hvor vi har strategiske samarbejdspartnere inden for VVS, el og isolering. Kombineret med det stærke kontaktnet, der kræves for at løfte disse entrepriser under de til tider meget specielle vejr- og transportforhold.

Vandkultur og vandkraft

En af de seneste opgaver, JS ventilation har løst, er ventilationsentreprisen på Vandkulturhuset i Nuuk – Grønlands første og indtil videre eneste svømmehal.
Vandkraftværket i Qorlortorsuaq er også ventileret fra A til Z af JS Ventilation, ligesom det er blevet til en hel række entrepriser på sygehuset i Nuuk.

FAKTA
Vandkulturhuset i Nuuk
Nuuk kommune har opført den smukke og interessante bygning, som JS ventilation har leveret og monteret ventilationsanlæggene i. Totalentreprenør: MT Højgaard A/S. Arkitekter: KHR A/S Arkitekter og Tegnestuen Nuuk A/S. Rådgivende ingeniør: Rambøll Danmark. Bygherre-rådgiver: Bascon A/S.