Smedeværksted

Skal du have fremstillet mindre beslag eller større stålkonstruktioner?

Eget produktionsværksted

Vores værksted består af 2 afdelinger med i alt 14 ansatte, fordelt i hhv. Blikafdelingen og Smedeafdelingen.
Vi gennem årene specialiseret os i at producere custom made-løsninger og varetager alt fra opmåling og design af produkter til produktion og montage.

Eksempler på nogle af vores arbejdsområder
  • Emhætter
  • Trapper og værn
  • Ristedæk
  • Platforme
  • Stålstativer
  • CE-mærket stålkonstruktioner
  • Rustfrit inventar, bordplader, skabe osv. til levnedsmiddel industrien
  • Stænkskabe
  • Armaturer
  • Kanaler

Holdbare løsninger til alle opgaver

Vi udfører alle former for stålkonstruktioner i udførelsesklassen EXC2. Ud over vores værkstedsarbejde udfører vi også serviceopgaver som fx reparation af porte og låger.
Inden for stålkonstruktioner tilbyder vi også specialdesignet produkter som borde til butikker, bardiske til restauranter, skabe til storkøkkener og bærende stål.

Mange af vores opgaver udgangspunkt i bygge- og ventilationsindustrien, men vi udfører også specialopgaver for både firmaer så vel som private.

Vores ansatte har stor erfaring med opgaver inden for stål og stålkonstruktioner, rustfrit stål, aluminium, messing, RF stål, sort jern, kobber, zink og generel metalbearbejdning. Vi fremstiller alle former for ventilations komponenter, herunder bl.a. kanaler, lyddæmpere, faconstykker, taggennemføringer m.v.

Vi udfører alle slags opgaver inden for stålkonstruktioner som tegnestuer, designere, entreprenører eller private efterspørger, og vi kan håndtere alle faser i et givent projekt.

Hos JS lægger vi altid vægt på detaljer, flot finish og kvalitet, når vi udfører en opgave, og vi sætter en stor ære i at levere et førsteklasses håndværk.

Få kvalitetssikre CE mærkede stålkonstruktioner

Vi er CE mærket til udførelses klasse EXC2 og kan tilbyde en samlet pakke med projektering, beregning, statisk dokumentation, fremstilling og montage på diverse stålkonstruktioner, så det skal du som kunde ikke selv stå for.

Siden d. 1. juli 2014, har stålkonstruktioner i byggeriet skulle CE-mærkes. Den europæiske standard for udførelse af stål- og aluminiums konstruktioner EN 1090-1 er gældende, og alle virksomheder, der leverer elementer til bærende stålkonstruktioner, skal certificeres.

Hos JS ventilation er vi godkendt til at CE-mærke vores stålkonstruktioner. Vi har indført et kvalitetstyrings system der sikrer, at vi lever op til alle krav i forhold til CE mærkningens standarder.

Industriemhætter til storkøkkener

Vi har kunder indenfor levnedsmiddelindustrien, køkkenbranchen, offentlige institutioner samt restauranter og kantiner.

JS ventilation producerer, leverer og monterer emhætter til en bred vifte af storkøkkener. Emhætterne er designet med en speciel kantløsning, der giver en besparelse på 15-20% på luftmængderne, i forhold til emhætter med standard kanter.

Emhætterne kan designes efter kundes ønsker og behov, bl.a. kan de leveres med fx. brandsluknings udstyr

Vores emhætter er testet hos Teknologisk Institut